Este un sistem de clasa A de inchidere a ferestrelor, care are 5 camere de izolare termica cu grosimea de 70 mm. Este conceput sa reziste 50 de ani in conditii optime de utilizare.

Este un profil german 100% de cea mai buna calitate si se incadreaza in clasa A in ceea ce priveste standardele europene, datorita randamentului sau de izolare. De asemenea, face parte din gama economica, deoarece are o grosime de 70 mm, ceea ce reprezinta o grosime medie optima.
Tamplaria este produsa de grupul de firme renumite care comercializeaza in principal in tari precum Italia, Grecia si Rusia. De asemenea, este si cel mai vandut tip din Romania, deoarece asigura un confort termic si fonic foarte bun.
Iti recomandam aceste profile datorita conditiilor de fabricatie si de control exigent al calitatii, care au permis realizarea unor ferestre durabile, usor de intretinut si care prezinta siguranta in timpul utilizarii.

Securitate inalta
Este realizata din materiale de calitate si componente cu o rezistenta mare, care asigura o protectie foarte buna a casei. Aceasta tamplarie nu permite actionarea din exterior si nu cedeaza in cazul in care este fortata.

Izolatie termica performanta
Izoleaza optim prin eliminarea aproape integrala a pierderilor de caldura pe timpul iernii. Astfel, temperatura se va mentine constanta in casa pentru mai mult timp. Nu in ultimul rand, vei realiza economii la facturile de incalzire. Acest lucru este posibil datorita materialelor de calitate si celor 5 camere de izolare cu grosime de 70 mm, care asigura un coeficient de transfer termic de 1,2 W/m2K.

Izolatie fonica mare
Reduce zgomotul care vine din exterior cu pana la 33 dB sau 50%, calculat la un nivel de poluare fonica de 60 dB considerat normal de catre Uniunea Europeana. Acest avantaj va poate fi de folos mai ales daca locuiti stradal sau intr-o zona foarte zgomotoasa.

Rezistenta indelungata
Acest tip de tamplarie PVC este conceput sa reziste la o functionare de pana la 50 ani, in conditii optime de utilizare. Este realizat din materiale si componente de calitate, robuste si fiabile. Este un profil recunoscut si cu cerere foarte mare, mai ales in tari precum Italia, Grecia, Rusia.