Rulouri suprapuse

Rulourile suprapuse au carcasa din PVC şi lamelele din aluminiu.
Se montează direct pe fereastră (PVC, aluminiu sau lemn)
Rulourile suprapuse se monteaza atunci cand constructia este in faza de executie si atunci cand tehnologic exista aceasta posibilitate. Montarea unor astfel de rulouri este foarte important sa fie luata in calcul inca din faza de proiectare.
Inaltimea casetei acestor tipuri de rulouri este destul de mare ~210 mm, fiind necesar ca in faza de proiectare ferestrele sa aiba o inaltime suficienta pentru a nu reduce din  suprafata vitrata a ferestrei prea mult
Acţionările rulourilor sunt: manual ( cu snur, pamblica, manivela sau arc) si electric(cu telecomanda sau intrerupator)
Detalii tehnice:
-caseta din aluminiu, spate, cu dimeniunile: 137mm, 165mm, 180mm, 210mm
-dimensiunile casetei:150 mm, 170mm, 190mm, 210mm
-lamele de 39 mm sau 45 mm cu spuma poliuretanica
-izolatie termica pana la k=0.6k/m2 k
-izolatie fonica pana la RwP = 38 db
-lamela finala din aluminiu cu garnitura
Rulouri aplicate cu lamele de 55 mm şi 77 mm se folosesc pentru închiderea spaţiilor tip garaj sau comerciale.
La rulourile aplicate cu lamele de 55mm acţionarea este:manuala( manivela sau arc) si electrica (telecomanda sau intrerupator )

Consum redus de energie termica
Cu ajutorul lor se elimina o mare parte a pierderilor de caldura care au loc din cauza ferestrelor (de pana la 40%). Astfel, faci economie la caldura si reduci factura la incalzire.

Intimitate
Cand sunt coborate, te protejeaza de privirile indiscrete ale vecinilor si trecatorilor in orice moment al zilei. De asemenea, sunt ideale pentru reglarea luminii naturale in interior, putand fi trase total sau numai partial.

Izolare fonica
Reduc zgomotul care vine din exterior cu pana la 10 dB. Astfel, in conditiile unui nivel de poluare fonica de 60 dB considerat moderat in Uniunea Europeana, aceste sisteme iti reduc zgomotul din casa cu pana la 15%.

Protectie solara
Sunt ideale pentru a mentine umbra si racoarea naturala in casa chiar si in cele mai caniculare zile de vara. Astfel, reduci factura la electricitate si nu iti periclitezi sanatatea din cauza aerului conditionat.

Siguranta si securitate
Protejeaza casa si bunurile datorita sistemelor antiefractie si a materialelor de calitate din care sunt fabricate. Sunt perfecte pentru protectia antiefractie a ferestrelor si pentru protectia impotriva intemperiilor.