Rulouri aplicate

Rulourile aplicate se montează la exteriorul tâmplăriei și au rolul de a proteja tâmplăria cât şi de a diminua temperatura în locuinţa şi implicit de a economisi energia.
Vara blochează razele UV să nu pătrundă în locuinţă, având răcoare în mod natural, în timp ce iarna acţionează ca un izolator termic.
De asemenea folosind rulourile aplicate vă protejaţi locuința fonic şi mai ales intimitatea personală acolo unde ferestrele sunt orientate către stradă sau locuinţa vecină.
Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschidera acestora.
Acţionările rulourilor sunt: manual ( cu snur, pamblica, manivela sau arc) si electric (cu telecomanda sau intrerupator).
Detalii tehnice:
-caseta tesita la 45* sau semirotunda
-dimensiunile casetei:150 mm, 170mm, 190mm, 210mm
-lamele de 39 mm cu spuma poliuretanica
-izolatie termica pana la k=0.6k/m2 k
-izolatie fonica pana la RwP = 38 db
-inaltimea maxima 350 cm

Consum redus de energie termica
Cu ajutorul lor se elimina o mare parte a pierderilor de caldura care au loc din cauza ferestrelor (de pana la 40%). Astfel, faci economie la caldura si reduci factura la incalzire.

Intimitate
Cand sunt coborate, te protejeaza de privirile indiscrete ale vecinilor si trecatorilor in orice moment al zilei. De asemenea, sunt ideale pentru reglarea luminii naturale in interior, putand fi trase total sau numai partial.

Izolare fonica
Reduc zgomotul care vine din exterior cu pana la 10 dB. Astfel, in conditiile unui nivel de poluare fonica de 60 dB considerat moderat in Uniunea Europeana, aceste sisteme iti reduc zgomotul din casa cu pana la 15%.

Protectie solara
Sunt ideale pentru a mentine umbra si racoarea naturala in casa chiar si in cele mai caniculare zile de vara. Astfel, reduci factura la electricitate si nu iti periclitezi sanatatea din cauza aerului conditionat.

Siguranta si securitate
Protejeaza casa si bunurile datorita sistemelor antiefractie si a materialelor de calitate din care sunt fabricate. Sunt perfecte pentru protectia antiefractie a ferestrelor si pentru protectia impotriva intemperiilor.