Roleta textila Zebra denumit si Day and Night este o roleta interioara cu un design inovator oferind atat protectie solara cat si o metoda alternativa de decorare a ferestrelor putand inlocui cu succes clasicele perdele.

Avantajul roletei Zebra este de a regla transparenta prin stofa si reglarea umbririi.

Variind pozitia reciproca a partilor solide din doua straturi de tesatura se poate realiza umbirea totala sau o mare varietate de fasii transparente.

In pozitia deschisa acesta este transparenta permitand luminii sa patrunda in incapere, iar in pozitia inchisa creeaza efectul al unui material continuu, semitransparent sau opac.

Roleta are un aspect elegant, actionat cu lantisor. Se poate livra cu caseta de acoperire sau fara caseta.

Acest produs se adreseaza acelor clienti care cauta ceva sofisticat si cu stil. Roletele zebra reprezinta niste storuri duble care va permit sa actionati lumina fara a fi nevoie ridicarea lor.

Eleganta si culoare
Sunt ideale pentru a realiza o atmosfera primitoare si placuta. Poti alege culoarea si modelul preferat pentru modernizarea casei sau a biroului tau.

Confort in actionare
Se actioneaza simplu, cu ajutorul unui lant circular. Partea din fata a lantului va ridica roleta atunci cand lantul este tras spre podea, iar partea din spate o va cobori, atunci cand lantul este tras in acelasi sens.

Intimitate mare
Iti garanteaza o intimitate optima, datorita materialului opac care te protejeaza de curiozitatea vecinilor sau a trecatorilor. Sunt evident cel mai utile seara, cand aprinzi lumina.

Un raport calitate/pret excelent
Sunt cele mai cumparate produse de umbrire din categoria roletelor datorita raportului calitate/pret excelent. In acest raport sunt incluse utilitatea mare, durata optima de viata si aspectul elegant.