Roletele textile simple standard fac parte din categoria de sisteme moderne de umbrire. Sunt o varianta clasica a roletelor, fiind printre primele modele aparute pe piata. Au o structura simpla si functionala si, in acelasi timp, pastreaza linia eleganta a acestor sisteme de umbrire.

Se adapteaza cu usurinta atat caselor, cat si birourilor. Ofera atat izolare termica, prin faptul ca umbresc si mentin o temperatura optima in interior, cat si un aspect modern camerelor.

Un model special al acestor rolete este modelulĀ Stella, care este cauciucat pe verso, blocand total lumina naturala. Astfel, atunci cand aceste rolete sunt coborate, camerele sunt complet intunecate. Se recomanda folosirea acestui model mai ales in camerele cu umiditate mare (de exemplu baia si bucataria).

Pot inlocui draperiile sau pot veni in completarea acestora. Roletele textile simple se monteaza pe rama ferestrei, fara a necesita modificarea acesteia. Se actioneaza foarte simplu, cu snur.

De asemenea, contribuie la crearea atmosferei preferate, intrucat poti alege modelul si culoarea preferata din gama noastra variata.

Eleganta si culoare
Sunt ideale pentru a realiza o atmosfera primitoare si placuta. Poti alege culoarea si modelul preferat pentru modernizarea casei sau a biroului tau.

Confort in actionare
Se actioneaza simplu, cu ajutorul unui lant circular. Partea din fata a lantului va ridica roleta atunci cand lantul este tras spre podea, iar partea din spate o va cobori, atunci cand lantul este tras in acelasi sens.

Intimitate mare
Iti garanteaza o intimitate optima, datorita materialului opac care te protejeaza de curiozitatea vecinilor sau a trecatorilor. Sunt evident cel mai utile seara, cand aprinzi lumina.

Un raport calitate/pret excelent
Sunt cele mai cumparate produse de umbrire din categoria roletelor datorita raportului calitate/pret excelent. In acest raport sunt incluse utilitatea mare, durata optima de viata si aspectul elegant.