Acestea sunt recomandate ca o alternativa la sistemele de umbrire deoarece in functie de materialul textil ales puteti obtine o lumina semi-transparenta sau se poate face intuneric perfect in camera.

Acest tip de rolete este prevazut cu caseta patrata si ghidaje din aluminiu Printr-un astefel de sistem obtineti opacitate si usurinta in intretinere.
Pentru camerele puternic insorite se foloseste material textil ce are o folie din aluminiu pe partea exterioara pentru a reflecta razele solare.

Spre deosebire de roletele interioare textile simple cele casetate au dotari in plus, respectiv caseta care mascheaza tamburul de rulaj si cele doua ghidaje laterale care obtureaza fantele de lumina de-o parte si de alta a panzei.

Dupa marimea casetei, de la mare la mic, exista 3 tipuri de casete: caseta mare, caseta mica si caseta ultraslim.

Toate cele 3 variante de casete sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic, in 2 culori: alb sau maro.

Eleganta si culoare
Sunt ideale pentru a realiza o atmosfera primitoare si placuta. Poti alege culoarea si modelul preferat pentru modernizarea casei sau a biroului tau.

Confort in actionare
Se actioneaza simplu, cu ajutorul unui lant circular. Partea din fata a lantului va ridica roleta atunci cand lantul este tras spre podea, iar partea din spate o va cobori, atunci cand lantul este tras in acelasi sens.

Intimitate mare
Iti garanteaza o intimitate optima, datorita materialului opac care te protejeaza de curiozitatea vecinilor sau a trecatorilor. Sunt evident cel mai utile seara, cand aprinzi lumina.

Un raport calitate/pret excelent
Sunt cele mai cumparate produse de umbrire din categoria roletelor datorita raportului calitate/pret excelent. In acest raport sunt incluse utilitatea mare, durata optima de viata si aspectul elegant.